Billige lån

Billig lån

Trenger du penger? Da må du stå på og sette i gang med en eneste gang søket etter hva du kan få til og hva det vil koste. Alle vet at penger koster å låne, men det er også mange som låner bort disse pengene ganske billig. Alt trenger ikke å være ekstremt dyrt selv om mange mener at forbrukslån er dyrt.

Er du en person med dårlig økonomi og søker på et stort forbrukslån så kan det bli dyrt. Det finnes banken som tilbyr renter som er langt bak mål. Bank Norwegian er kjent for å være en dyr bank. Hold deg unna de dyre bankene. Det beste er å holde seg til låneformidlere. Søker du på lån hos noen som formidler mer enn et lån, så vil denne formidleren sammenligne alle lånene du kan få med hverandre og gi de til deg. Formidleren søker hos alle banker i sin portefølje. Jo flere banker en formidler har i sin portefølje jo mer interessant er denne formidleren for oss andre.

Finn formidler med mange partner

Når du søker billig forbrukslån bør du gå til Loans.no som er den internettsiden som kan tilby mange banker. Loans.no er en slik side som har mange partnere. Søker du igjennom de så kan du la Loans.no sjekke med alle sine partnere for så å komme tilbake til deg med en liste over alle banker som har gitt deg lån med en oversikt over beløp og rente.

Det er ikke sikkert at alle bankene kommer tilbake med samme lånesum eller samme rente. Selv om du søker på samme beløp hos forskjellige banker vil de mest sannsynlig komme tilbake med forskjellig informasjon. Ser vi på et mer konkret eksempel kan det være lettere å illustrere dette poenget. Søker du på 500.000 kroner og sender søknaden inn til en formidler, så kan du få svar tilbake som er 300.000 kroner til 12%, 500.000 kroner til 10% rente og 250.000 kroner til 11% rente. Alle banker gjør sine egne evalueringer av deg. På denne måten får du forskjellige renter etter hva banken mener at du kan betale. Du kan også få forskjellige beløp etter hva banken mener du kan håndtere samtidig som bankene også kan ha forskjellige grenser på hvor mye de ønsker å låne ut til sine kunder.

Banker setter grenser

Bankene setter grenser for hvor mye de ønsker å låne ut til deg som kunde. Noen banker liker å låne ut så mye som man kan. Grensen bankene forholder seg til nå om dagen er maksimum 600.000 kroner. Det er ikke altfor mange banker som låner ut så mye. Mange banker holder seg til 500.000 kroner grensen. Nyere banker kan også redusere dette beløpet til for eksempel noe ganske lavt, som 100.000 kroner. Da starter man smått som bank og heller bygger porteføljen sin litt etter litt. Det er ikke noe problem, og er man heldig kan man få en ganske fin rente.